Op Radio 2 hoorden we over het prachtige werk van Cunina en werden peetouders

Al na enkele brieven zaten we gewoon te wachten op nieuws van ons petekind Richiel uit de Filipijnen! Dat hadden we zelf nooit gedacht. We steunden Richiel niet enkel financieel, maar bleven haar ook aanmoedigen om verder te studeren en zo een mooie toekomst te kunnen opbouwen.

Het positieve gevoel dat wij kregen, leidde tot een tweede peterschap van Lucia in 1996 en zelfs derde peterschap van Josie in 1997. We hebben onze drie petekinderen ontmoet tijdens een inleefreis. En zijn ze alle drie afgestudeerd als onderwijzeres.

In 2001 werden we opnieuw peetouders. Deze keer van Janine. Een van haar onderwijzeressen in de Saint Francis Academy van Balamban (Cebu) is zelfs onze eerste petekind Richiel! Mooier kan toch niet!

Cunina-peetouder worden is een engagement op lange termijn. Je speelt een belangrijke rol in het leven van één kind en ziet het opgroeien tot een jongvolwassene mét kansen!

Getuigenissen peetouders

Peetouder worden is een stap in je leven die je niet dagelijks maakt. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Cunina startte al meer dan 13.000 peterschappen in haar bestaan. Lees hoe peetouders voor jou hun peterschap ervaren.