Cunina maakt een structureel verschil

"Van in het begin viel de open en correcte communicatie van Cunina mij op. Snel ontstond ook een leuke briefwisseling tussen Rachel-Ann en mij.

Later kreeg ik de kans om met Cunina op inleefreis te gaan naar de Filipijnen. Daar mochten we de vele projecten van Cunina bezoeken en konden we kennis maken met de plaatselijke verantwoordelijken. Ik was erg onder de indruk van het werk dat Cunina doet. Onderwijs maakt voor die kinderen het verschil. Het heeft niet alleen impact op hun eigen leven, maar ook op dat van de volgende generaties. Cunina is geen pleister op de wonde, maar maakt structureel een verschil. Bovendien is het een integere organisatie, met gedreven mensen en met een open houding. Ik ben alvast zeer overtuigd. Als ik van iets spijt heb, dan is het dat ik niet veel vroeger een peterschap ben aangegaan!

Aan iedereen die erover denkt: doen! Je maakt écht een verschil!"

Cunina-peetouder worden is een engagement op lange termijn. Je speelt een belangrijke rol in het leven van één kind en ziet het opgroeien tot een jongvolwassene mét kansen!

Getuigenissen peetouders

Peetouder worden is een stap in je leven die je niet dagelijks maakt. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Cunina startte al meer dan 13.000 peterschappen in haar bestaan. Lees hoe peetouders voor jou hun peterschap ervaren.