Wouter richt zich als Cunina-ambassadeur als CEO van Schoenen Torfs op het sociale en economische middenveld.

“Met trots en enthousiasme heb ik het ambassadeurschap van Cunina aanvaard! Vanuit onze jarenlange en intensieve samenwerking met Schoenen Torfs, heb ik Cunina leren kennen als een organisatie met het hart op de juiste plaats.

Cunina kiest resoluut voor onderwijs in het Zuiden als de hefboom voor groei en verandering. Als ondernemer leerde ik dat elk succes begint met de juiste prioriteiten stellen. 

Daarnaast spreekt de persoonlijke aanpak van Cunina mij erg aan. Dit waarborgt transparantie naar 'klanten' (peetouders) en spoort de organisatie aan tot efficiëntie. Natuurlijk werd ik ook bekoord door de warme, familiale, pragmatische en no-nonsenseaanpak van Sophie en haar team.

Ik denk dat veel ondernemers het goede doel in stilte steunen. Mooi, maar ik geloof dat wij als ondernemers ook kleur moeten bekennen en op een meer actieve manier het goede doel kunnen ondersteunen. Zowel vanuit de 'People, Planet, Profit'-missie van Schoenen Torfs, als vanuit mijn eigen idealen wil ik als bedrijfsleider mijn steentje bijdragen. Als ambassadeur wil ik de naamsbekendheid en de doelstellingen en realisaties van Cunina bekend maken en steunen.

Ik ben geen ingenieur of dokter, dus ginds kan ik niets gaan doen. Maar ik verdien goed mijn boterham en ik kan het uitleggen. Daarom ben ik blij dat ik ambassadeur kan zijn.

Ik besef de draagwijdte van dit engagement en zet er met enthousiasme en passie mijn schouders onder."

 – Wouter Torfs