Een belangrijke levensgebeurtenis, zoals een verjaardag, geboorte, huwelijk of zelfs een overlijden gaat meestal gepaard met het geven van een aandenken of een cadeau.

Wil je liever die warmte omzetten naar steun voor het goede doel? Dan vraag je je vrienden en familie niet om een cadeau of aandenken te kopen, maar om een gift te doen op het rekeningnummer van Cunina. Achteraf krijg je van ons een overzicht van alle stortingen.

Je kan zelf kiezen naar welk land de Cuninagift gaat. Als je geen voorkeur hebt, gaat het geld naar daar waar de nood het hoogst is.

Fiscale attesten voor schenkers

Voor giften vanaf € 40 per jaar krijgt de schenker een fiscaal attest

Let op, de Cuninagiften moeten rechtstreeks door je vrienden of familie op het rekeningnummer van Cunina gestort worden. Zo komen ze elk in aanmerking voor een fiscaal attest.

Verzamel je toch liever eerst alle giften om ze dan zelf aan Cunina te schenken? Dan verwijzen we je graag door naar onze pagina over donaties.

Gebeurtenis aanmelden

Meld je gebeurtenis aan en ontvang van Cunina een mededeling die je samen met het rekeningnummer van Cunina op je uitnodiging vermeldt.

 

Wij overlopen samen met jou de mogelijkheden.

Indien je Cunina laat kiezen, besteden wij de opbrengst waar de nood het hoogst is.