In dit inspirerende, met prachtige foto’s geïllustreerde levensboek neemt Sophie Vangheel je mee op haar wereld- en levensreis, een leven dat helemaal gebaseerd is op de filosofie ‘waar je wieg stond, bepaalt de loop van je leven’.

De wieg van Sophie stond in Geel, maar haar pad leidde haar na een wonderlijke kindertijd en een verpleegstersopleiding naar plekken waar toeristen zelden komen. Met een grote glimlach en af en toe een traan nodigt Sophie je uit om te ontdekken wat je moet doen als er op Haïti een slang in het toilet zit (hard roepen om een pater) of in Zuid-Afrika het Zoeloe-stamhoofd niet meewerkt (niet toegeven!). Maar ze nodigt je vooral uit stil te staan bij je eigen pad. Leiden de keuzes die je maakt je naar jouw doel? En maken die keuzes je echt gelukkig?

Hoe bestel je Moeder van 12.000 kinderen?

Stort € 31,99 op het rekeningnummer van Cunina - BE29 2300 3660 2564 (€ 24,99 voor het boek + € 7 verzendingskosten) met mededeling: Moeder van 12.000 kinderen

Zodra we je betaling hebben ontvangen, sturen we je het het boek per post. Klik hieronder op de link om het boek te bestellen en je adresgegevens door te geven.

Het boek is ook verkrijgbaar in het Cuninahuis voor €24.99.

Bestel het boek