Wie er bij was op zondag 29 april weet dat de vierde editie van Walk 4 Charity weer een geslaagd wandelevent was! De dag begon nochtans grijs en nat, maar toch stonden alweer meer dan honderd moedige wandelaars vroeg in de ochtend klaar om maar liefst 44km voor het goede doel te wandelen.

Een tweede golf van stappers trok de wandelschoenen iets later aan om het gloednieuwe parcours van de 22km in te wijden. En iets later brak warempel het zonnetje door de regenwolken! We kunnen alleen maar concluderen dat het gezamenlijke enthousiasme van de wandelaars de dag onverhoopt een gouden randje heeft gegeven.

Van die zonnestralen profiteerden de deelnemers van de 11 en de 5km om hun stapmoment volledig droog af te leggen.

Achteraf was het dan nog gezellig nababbelen in het Wandelcafé in Domein De Vesten. De spaghetti's vlogen de deur uit en ook onze toog kon bij momenten de bestellingen niet bijhouden.

Al die inspanningen van jullie leverden uiteindelijk een prachtig resultaat op van maar liefst €6.900 dat we volledig kunnen spenderen aan ons Waterproject in Mbarara, Oeganda. Dankjewel allemaal en tot volgend jaar! 

  

Evenementen