Cunina-infopakket voor studenten

Maak je als student een taak of thesis over Cunina kan je naast de info op onze website, gebruik maken van een Cunina-infopakket.

Dit is een standaard pakket met basisinformatie, enkele flyers, brochures en stickers.

Vraag een Cunina-infopakket aan

Promotiemateriaal voor een event

Organiseer je een gebeurtenis of een actie t.v.v. Cunina? Dan kunnen wij je ondersteunen met promotiemateriaal van Cunina.

Alle ontleningen bespreken wij rechtstreeks met de organisatie, om op maat te kunnen inspelen van het event en om onze voorraad optimaal te kunnen beheren.

Onderaan deze pagina kan je zien welke ondersteuning wij kunnen bieden op vlak van promotie. Let wel, deze is afhankelijk van de beschikbaarheid op het moment van jouw event.

Wil je promotiemateriaal ontlenen, gelieve ons dan te contacteren via mail of via telefoon (014 58 01 01).

Hoe kunnen wij jou ondersteunen?

Cunina heeft een beperkte voorraad aan promotiemateriaal, maar leent deze graag uit om jouw event te ondersteunen. We beschikken niet alleen over flyers, infobrochures en stickers, maar ook over roll-up banners, ophangbanners en T-shirts.

Hieronder tonen we visueel wat we allemaal in ons magazijn hebben staan. Dat maakt het makkelijk om naar te verwijzen in je mailaanvraag.

Cuninalogo en andere designelementen

Ook voor je eigen drukwerk mag je ondersteuning verwachten van Cunina. Via deze pagina kan je o.a. het Cuninalogo in verschillende bestandstypen downloaden, evenals enkele andere designelementen.

Haal je fondsen op voor een bepaald partnerland van Cunina, dan kan je een specifieke afbeelding voor dat land in hoge kwaliteit downloaden. Gebruik deze afbeelding enkel in combinatie met Cunina.

Gebruik je ons logo of één van onze designelementen in je eigen drukwerk, vragen we je om het ontwerp vóór druk even door te sturen naar Cunina. Dit kan ook via info@cunina.org

Opgelet: afhaaldienst!

Omwille van beperkte budgetten kunnen wij promotie- en infopakketten niet opsturen, maar willen wij vragen om deze te komen ophalen in het Cuninahuis.

Adres:

Cunina vzw
Retieseweg 77
2440 Geel

Openingsuren:

Ma-Di: 09h - 17h30
Woe: 09h - 17h
Don: 09h - 17h30
Vrij: 09h - 16h